Avsnitt 279

Sköna maj välkommen! Vi visste att förr eller senare skulle det komma en vår. Kaffepojkarna lutar sig nu tillbaka i sina baden baden-stolar och njuter av vårens första riktiga värmebölja. Till musik av Paul Anka, Kenny Rodgers och Harry Belafonte. Häng med!

Avsnitt 276

Upplev april med Kaffepojkarna. »April – det gör ingenting att vintern varit svår, när du nu till sist slår ut ditt blonda hår«… Var det inte så det lät? Och var det inte så att »alla pigga, glada fåglar sjunger kvitt, kvitt, kvitt«? Jo, visst var det så. Samma april nu som då.

Avsnitt 274

Sista fredagen i mars med Kaffepojkarna är inte det sämsta. Det är inte heller musiken vi serverar till morgonkaffet – eller när ni nu lyssnar – även om det mesta nog är okänt för de flesta. Men det är ju så det är. Vi spelar det de andra kanalerna negligerar.

Avsnitt 267

Vi börjar närma oss den soliga sidan av vintern. Yes indeed, som Monica Zetterlund skulle ha sagt. Vi instämmer, för i februarikylan tittar solen fram ibland och lockar med en annalkande vår. Men än så är det långt till vår, än så sova björk och ljung, ros och hyacinter, som det heter i visan.