Avsnitt 196

Dags igen för en stunds verklighetsflykt in i musikens förtrollande värld. Och till en förlorad värld – ungdomens sorgfria och glada tid. Vem minns inte How High The Moon, I’ve Got The World On A String och South Of The Border? Hör dom igen, i veckans avsnitt av Kaffepojkarna!

Avsnitt 195

Kaffepojkarna hjälper dig att klara veckans prövningar. Sätt dig till rätta i favoritfåtöljen eller myssoffan, lägg benen tillrätta, slå upp en kopp kaffe och låt vårt senaste poddavsnitt lägga sig som bomull runt själen och skingra tankarna kring vardagens jämmer och elände.

Avsnitt 192

Vad säger man? Jo, att Kaffepojkarna är här igen. Det brukar ju vara så. Varje fredag. Året runt. Nu inne på fjärde året. Med prat och musik från både nu och då. Kanske mest då. Eller för att citera Peter Lundblad: Jag tänker på dom ibland.

Avsnitt 190

En vecka av väntan är över! Kaffepojkarna är här igen! Vädret i veckan har som bekant varit varmt och fuktigt, lika varmt och fuktigt som en kopp kaffe i Kaffepojkarnas sällskap. Slå upp och sätt dig till rätta för ett nytt avsnitt!

Avsnitt 188

Knack knack. Det är Kaffepojkarna som pockar på uppmärksamhet. Med lite smått och gott till fredagsmyset, dvs småprat och musik – låtar som du antingen är bekant med eller aldrig har hört förut. Spännvidden är stor. Så: Håll till godo!

Avsnitt 187

Juli månad närmar sig sitt slut. Så icke Kaffepojkarna. Vi återkommer varje fredag, lika säkert som Amen i kyrkan eller så säkert som aldrig det. Musiken är lika oförutsägbar som vanligt, allt för att bjuda på en tonkonstupplevelse utöver det vanliga.

Avsnitt 186

Det börjar verka kärlek, banne mej. Nu har vi över 121 000 älskvärda lyssnare på Kaffepojkarna. Det är mer än dubbelt så många som såg Sverige mot Västtyskland på Råsunda fotbollsstadion 1965. Och det är många fler än dem som såg och hörde Håkan Hellström på Ullevi 5 juni 2016 eller Bruce Springsteen & the E Street Band på samma Ullevi 2012. Vi är på gång, vi är laddade!

Avsnitt 185

Så är det dags igen – för Kaffepojkarna. Lika pålitliga som din bästa vän. Solen må steka, regnet slå och stormarna gny, Kaffepojkarna är på plats varje fredag ändå, varthän de politiska vindarna än blåser och hur mycket aktiekurserna än dyker. God lyssning!

Avsnitt 184

Du som älskar sommar och semester: njut av en kall öl, ett bubblande vatten eller vad som finns till hands – och en stund med Kaffepojkarna. Vi tar aldrig semester. Varje fredagsmorgon är vi tillbaka, lika sprudlande glada med musik som du aldrig hört förut.

Avsnitt 182

Midsommar! Sill, nubbe, färskpotatis, en grillad köttbit – och 55 minuter välsmakande Kaffegubbar. Vi står för musiken till midsommardansen. Lägg armen om din kära och låt er bedåras i en virvlande dans denna daggvåta morgon eller i den svalkande juninatten.