Avsnitt 157 – år ????

Gott nytt poddår, önskar Kaffepojkarna! För det vet ni vid det här laget: Ingen fredag utan Kaffepojkarna. Jul, påsk, midsommar eller nyår spelar ingen roll. Är det bara fredag så är vi på plats. Nästa år som Nya kaffepojkarna.

Avsnitt 156 – år ????

Kaffepojkarna ber att få önska alla följare en god och fröjdefull jul! Ta en skinkskiva extra och njut av vårt näst sista avsnitt för året. Lugn, vi ska inte lägga ner, bara förnya oss en aning efter årsskiftet. Som sagt: God jul allesammans!

Avsnitt 153 – år ????

Du som gillar att börja dagen med ett leende: Kaffepojkarna är redo att leverera. Med vår häxbrygd får du ordning på ett hotande kaos. Lättsamma kommentarer, ett spännande år och lite livgivande musik – och är morgonen din!

Avsnitt 152 – år ????

God morgon alla kaffeälskare! Kaffepojkarna står redo att servera ännu några droppar av eterskvaller denna köphysterins stora dag – eller svarta dag, som du förmodligen skulle säga, du som hellre uppmärksammar att det är Buy Nothing Day. Märk väl: att spendera tid på Kaffepojkarna kostar ingenting!

Avsnitt 151 – år ????

Vi vet att du uppskattar Kaffepojkarna. Det är därför vi återkommer varje fredag med ett nytt avsnitt. Njut ditt morgonkaffe, skruva upp volymen och låt dig omfamnas av en stunds nostalgiskt prat och en skvätt retromusik.

Avsnitt 150 – år ????

Lägg allt du har för händerna! Kaffepojkarna är här igen – i din poddradio! Man behöver inte bara någonting att äta och någonting att dricka. Man behöver också en lisa för själen. Utfärda en egenremiss till dagens avsnitt av the Coffee Boys!

Avsnitt 149 – år ????

Vad sägs om lite högtflygande musik i Kaffepojkarna? Det är vad vi bjuder på i dag, både i text och tonhöjd. Och vi har djärva planer även för framtiden. Den som lever får se, eller rättare sagt: höra. Vi laddar redan nu för ytterligare ett år med musik ni aldrig eller sällan har hört, med tillhörande sladder.

Avsnitt 148 – år ????

Kaffepojkarna roar sig för 148:e gången – och förhoppningsvis er också. Sextiofyraåringarna lyssnar, det vet vi. Men har vi de yngre med oss? Återstår att se, för i dag blir det lite crazy musik för the young folks. Plus lite kattsnack.

Avsnitt 147 – år ????

Närmare 100 000 lyssnare kan inte ha fel. Kaffepojkarna bokstavligen plöjer sig fram i eterlandskapet tillsammans med sin trogna fanskara. Varje vecka bearbetar vi nätet och sår för att skörda fortsatta podframgångar. Välkommen i gänget!

Avsnitt 145 – år ????

Du som har hjärtat på rätta stället lyssnar naturligtvis till Kaffepojkarna, en viral pacemaker som sätter pulsen i en lugn och behaglig takt. Låt dig stimuleras av minnenas musik och prat om ditt och datt i 50 minuter.